biab hoorn nagel salon

Alles over BIAB beantwoord! Ontdek de populaire nagelbehandeling in Hoorn

Bent u op zoek naar een nagelbehandeling die zowel beschermend als stijlvol is?

Bij Jettes Nagels in Hoorn hebben we precies wat je nodig hebt: BIAB nagels.

Inhoudsopgave

Wat zijn BIAB nagels?

○ Het resultaat

● Voordelen van BIAB nagels

● Verschillen BIAB nagels en Acrylnagels

● Veelgestelde vragen (FAQ)

● De ervaring bij Jettes Nagels in Hoorn

● Ontdek de magie van BIAB zelf!

Wat zijn BIAB nagels?

Deze innovatieve nagelbehandeling is steeds populairder geworden in de nagelindustrie, met goede reden. Maar wat zijn BIAB nagels precies en waarom zou u ervoor kiezen?

De bekende afkorting "BIAB" staat voor "Builder-In-A-Bottle". BIAB is een super populaire nagelbehandeling die de voordelen van gel en acryl combineert.

Het resultaat is een beschermende nagel die er volkomen natuurlijk uitziet. BIAB nagels worden gecreëerd met een dikke, "builder" gel die heel voorzichtig op de natuurlijke nagel wordt aangebracht.

Vervolgens worden de nagels uitgehard onder een UV- / LED nagellamp. Bij Jettes Nagels gebruik ik de nagellamp van CND.

 

BIAB

Gellak

Acryl

Duurzaamheid

3-4 weken

Tot 2 weken

(zonder te chippen)

3-4 weken

Natuurlijke uitstraling

Ja

Ja

Nee

Versterkt nagels

Ja (uitstekend)

Ja (minimaal)

Ja (uitstekend)

Tijd (Plaatsen)

45 - 60 minuten

30 - 60 minuten

> 1 uur

Verwijderen

U kunt uw nagels vijlen met BIAB nagels!

Gellak moet worden geweekt.

Acrylnagels moeten worden geweekt.

 

Voordelen van BIAB nagels

Er zijn talloze redenen waarom klanten bij Jettes Nagels kiezen voor BIAB nagels. Hier benoem ik een paar van de voordelen:

Versterking van zwakke nagels:

BIAB nagels bieden een langdurige oplossing voor zwakke en broze nagels. De dikke gel zorgt voor extra stevigheid en helpt de natuurlijke nagels te versterken.

Een korte verlenging is ook mogelijk

Als u altijd al lange nagels wilde hebben, dan zijn BIAB nagels de ideale keuze. De gel kan worden gebruikt om de nagels te verlengen en een mooie vorm te geven. Bij een gellak behandeling kan er natuurlijk niet verlengd worden.

Sneller dan acrylnagels

In tegenstelling tot acrylnagels, waarbij meerdere lagen moeten worden aangebracht, kan de dikke gel van BIAB in één laag worden aangebracht. Dit bespaart veel tijd en maakt het proces efficiënter.

Talloze kleuren

BIAB nagels bieden een breed scala aan kleuropties, de gel kan worden aangebracht in verschillende kleuren en afwerkingen. Kies voor BIAB als je graag alle kanten op wilt op het gebied van styling.

Verschillen BIAB nagels en Acrylnagels

Hoewel zowel BIAB (Builder in a Bottle) als acrylnagels hun eigen unieke voordelen hebben, zijn er enkele belangrijke verschillen te overwegen.

Acrylnagels worden al geruime tijd beschouwd als de standaard in de nagelindustrie. Ze staan bekend om hun duurzaamheid en veelzijdigheid. Toch kunnen acrylnagels soms minder natuurlijk aanvoelen en eruit zien in vergelijking met BIAB nagels.

Bovendien duurt het aanbrengen van acrylnagels langer. Aan de andere kant bieden BIAB nagels een meer natuurlijke uitstraling en gevoel, terwijl ze nog steeds dezelfde duurzaamheid bieden als acrylnagels. Het aanbrengen van BIAB nagels is vaak sneller en efficiënter omdat de dikke gel in één laag kan worden aangebracht.

Beide opties hebben hun eigen voordelen en het kiezen van degene die het beste bij jouw behoeften past, is essentieel voor het verkrijgen van de perfecte nagelstijl.

Veelgestelde vragen (FAQ)

1. Wat is BIAB?

BIAB staat voor 'Builder in a Bottle' en is een hoogwaardige bouwgel die gebruikt wordt om zwakke nagels te versterken. BIAB is ideaal voor het bevorderen van nagelgroei.

2. Wat onderscheidt BIAB van gel, gellak en acryl?

BIAB onderscheidt zich van andere nagelproducten door het verstevigende en afslankende effect dat het biedt.

3. Hoelang blijft BIAB op mijn nagels zitten?

BIAB heeft een draagtijd van 3 tot 4 weken onder bepaalde voorwaarden, zoals het tweemaal daags masseren van je nagels en nagelriemen met natuurlijke nagelriemolie en het vermijden van het gebruik van je nagels als hulpmiddel.

4. Waarom moet ik nagelriemolie gebruiken na mijn afspraak?

Nagelriemolie voorkomt uitdroging van je nagels, nagelriemen en huid. Uitgedroogde nagels brokkelen makkelijker af aan de zijkanten en raken los van de nagelplaat.

Bestel de beste nagelriemolie nu ook online, klik HIER!

5. Hoe vaak moet ik mijn nagels oliën?

Het is essentieel om je nagels twee keer per dag te oliën voor optimale resultaten.

6. Waarom moeten nagelbijters sneller een vervolgafspraak maken?

Wanneer nagelbijters bijten, prikkelen ze de nagel om sneller te groeien. Alleen merken nagelbijters dit niet op omdat ze hun nagels afbijten.

7. Mag ik zwemmen met BIAB op mijn nagels?

Ja, maar houd er rekening mee dat je je nagels gedurende 24 uur na de behandeling niet te lang aan water blootstelt.

8. Wat zijn de witte puntjes op mijn nagels?

Witte puntjes op de nagels zijn vaak onschuldig en ontstaan door lucht die tussen de lagen keratine van je nagels komt, bijvoorbeeld door het stoten van je nagels. Dit groeit vanzelf uit.

9. Is BIAB slecht voor mijn nagels?

BIAB is niet schadelijk voor je nagels, op voorwaarde dat het wordt aangebracht en/of verwijderd door een professioneel opgeleide specialist.

Wil jij BIAB laten zetten in Hoorn?

Kies dan voor Jettes Nagels!

Jette zorgt voor een fijne ervaring bij elke klant, van het moment dat je binnenkomt, tot het moment dat je vertrekt met je prachtige nieuwe nagels,

Jettes doel is om je op je best te laten voelen en uit te zien. Ook heeft ze al 4 jaar ervaring in de nagelindustrie en is gecertificeerd als ‘Advanced Nail Technician’ (2021).

Jette gebruikt alleen de hoogste kwaliteit producten om ervoor te zorgen dat je nagels sterk, gezond en mooi zijn. De topmerken die gebruikt worden bij Jettes Nagels zijn onder andere:

CND, Pink Gellac, The Gel Bottle, Young Nails en Famous Names - Dadi Oil

Jette leert graag elke klant goed kennen, zodat ze een persoonlijke en unieke nagelervaring kan bieden die aan jouw specifieke behoeften voldoet. 

Ben je klaar om de magie van BIAB nagels zelf te ervaren?

Ik kijk er naar uit om je te verwelkomen in mijn luxe nagelsalon vanuit huis en zal je de best mogelijke nagelbehandeling bieden! Maak een afspraak op de website.

Contact

Bellen / SMS - 06 - 11141804
WhatsApp - 06 - 11141804
E-mail - jette@jettesnagels.nl
Terug naar blog

Reactie plaatsen

1 van 3